Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Photonfocus biedt een nieuwe software ontwikkel tool voor hyperspectrale toepassingen. Die vergemakkelijkt het genereren van hypercubes. Hyperspectral SDK ondersteund alle camera’s die gebruik maken van de 4x4 en 5x5 HSI matrixsensoren van IMEC (Leuven, België). De SDK beschikt over een wizard om de gebruikers door het kalibratieproces te leiden en voorbeeldcode om hen met de implementatie te helpen. 

Lees meer

Met de Sint, komt ook dat cadeau dat op menig verlanglijstje stond: HALCON 12. De nieuwe versie van MVTec's imaging software zit boordevol nieuwe functies voor onder andere 3D, OCR en kalibratie. Bovendien is HALCON 12 razensnel, en, bestelbaar met 25% korting indien besteld voor 12/12/'14!

Lees meer

De nieuwe versie van de IDS Software Suite 4.50 voor Windows is nu gratis te downloaden voor gebruikers van industriele camera's van IDS. 

Lees meer

Halcon 12 wordt gereleased op 15 november. Bij Phaer zit u aan de bron voor het eerste nieuws en voor de beste condities om up te graden of om een nieuw pakket aan te schaffen.

Kom regelmatig terug naar dit bericht voor updates over de nieuwe Halcon versie 12 of bezoek www.halcon.com. Flyer H12.

Lees meer

MVTec presenteert MERLIC aan grote publiek

Dit voorjaar op Automatica toonde MVTec MERLIC aan het publiek. Met twee interactieve demo's die op veel aandacht konden rekenen, kregen bezoekers een goede indruk van de look en feel van MERLIC. Zij waren vooral onder de indruk van de soepele eenvoud waarmee in slechts enkele minuten een machinevisionapplicatie op de stand in elkaar gesleuteld kon worden. 

3D vision & puntenwolkprocessing voor 2D vision bibliotheken ? Er bestaat een tool voor, die is bijzonder krachtig en gebruiksvriendelijk en noemt 3DExpress. 3D technologie pionier AQSense en ontwikkelaar van algoritmen voor "in line" puntenwolk scanning en verwerking, introduceert haar nieuwe 3D Express .

Lees meer

Op 31 oktober organiseert MVTec een webinar over machinaal leren en de mogelijke toepassingen voor machinevision en computervision.In de webscast zal Heiko Eisele, President van MVTec, uitleggen hoe machinaal leren en classificatie kan helpen om veelvoorkomende machinevisiotaken op te lossen zoals sorteren, objectherkenning of defecteninspectie. 

Lees meer

Vanaf versie 4.0 zal de IDS Software Suite Microsoft’s nieuwe en krachtige .NET technologie ondersteunen.  Ondersteuning voor de oudere ActiveX interfaces zal eind 2014 vervallen.

Lees meer

In verband met de nieuwe GigE LE modellen met 5MP sensoren , was een kleine update verseist. Ook zijn er enkele bug fixes en verbeteringen doorgevoerd.

Lees meer