Retrospectieve - Phaer op Vision & Robotics

Leider in componenten voor industrieel toepasbare 3D-visie. Én in ondersteunende diensten die uw R&D- en leertraject inkorten, met een ijzersterke garantie op maximale prestaties. Dát is Phaer.

Uw opportuniteit en onze specialiteit met 3D-visie?

Robotbesturing en in line vorminspectie.

Boek ongeëvenaarde resultaten

Waarom kiest u voor visiecomponenten van Phaer?
Omdat u dan mag rekenen op:

  • ongeëvenaarde prestaties van uw systeem met competitieve verhouding tussen prijs en kwaliteit;
  • opleiding of ondersteunende diensten die leiden tot robuuste en reproduceerbare resultaten waarmee u zich onderscheidt
  • flexibiliteit om ú tegen te zeggen. Omdat we in een ‘open’ architectuur werken met unieke standaardcomponenten. Zodat ze toepasbaar zijn in élke situatie – ook de uwe.

Neem met 3D-visie een voorsprong op uw concurrenten

Onze 3D-visiecomponenten, geleverd door tópfabrikanten, zijn een must voor automatiseringsspecialisten, machinebouwers en robotintegratoren. Want ze leveren hen op korte termijn een fraaie voorsprong op in de visiegebaseerde robotbesturing en de in line vorminspectie. Ze gaan verder waar elk ander alternatief ophoudt.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

De sleutel tot uw succesvolle 3D visie systeem ? Beproefde unieke concepten, uitstekende componenten en een jarenlange ervaring in het veld. Samen goed voor een sterk, opvallend en uniek resultaat. Waarvan ú geniet.

Benut onze scanners & opleidingen voor 3D-visie

Concreet beproeven wat onze componenten kúnnen betekenen?

Hands on opleiding krijgen over 3D visie - samen uw 3D visie module bouwen voor 3D robotbesturing of voor topologische productinspectie ?

Dat doen we met demoscanners voor 3D-visie. Die stelden we voor het eerst aan het publiek voor op de beurs Vision & Robotics. Ontdek onze stand via deze foto’s . Liever bewegend beeld? Bekijk dan snel dit filmpje .

Voordracht "do's en dont's voor het bouwen van 3D visie systemen voor robotbesturing en vorminspectie"

Tijdens de beurs gaf Phaer ook de voordracht “Do’s en don’ts voor het bouwen van 3D-visie modules voor robotbesturing en bin-picking” – nu gratis te downloaden. Tijdens een hands-on opleiding komt u te weten hoe u uw eigen scanner bouwt met de Phaer-componenten. Vraag nu meer info over onze opleidingsprogramma’s .

Unieke componenten voor 3D-visie modules

Contacteer ons om alles te weten te komen over de unieke ingrediënten én het recept voor het bouwen van uw 3D-visie module.

Een greep uit het aanbod:

Software: Halcon & AQSense

Lasers: Z Laser

Camera's: Photonfocus en ...

Lenzen: ...

Publicaties in het blad vision & robotics

Do's en dont's voor robuuste 3D Vision

Tijd voor beproefde techniek