Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Phaer richt zich als leverancier van hoogwaardige vision componenten op OEM’s en ‘will be vision experts’ die serieus met vision aan de slag willen om te scoren in hun business. In een interview doet Koenraad Van De Veere uit de doeken hoe dit ook in 2017 het geval zal zijn. 

Lees meer

iDS toonde op Vision 2016 diverse nieuwe camera's. Zo was er de zeer robuuste GigE uEye FA Camera in een IP65/67 behuizing en M12 connector. Ook heeft iDS een nieuwe industriele USB 3.1 Gen 1 cameraserie met USB Type-C connector. Ze zijn uitgerust met verschillende beeldsensoren zoals de 2MP IMX290, de 6MP IMX178 en de 3.2 MP IMX265 sensoren van Sony. Tot slot toonde iDS de tweede generatie GigE uEye CP.

Lees meer

Imperx bestaat 15 jaar, en dat laten ze zien met de introductie van een aantal nieuwe CMOS en CCD camera’s. Zowel de Cheeta reeks (CMOS) als de Tiger reeks (CCD) krijgt versterking van een aantal krachtige varianten. Cheetah komt uit in een 'mini serie' die in alle Sony XMOR CMOS sensoren én interfaces voorziet, en die een gelijkwaardige top-kwaliteit biedt als de grotere Imperx broers. 

Lees meer

Phaer toont op Vision, Robotics & Mechatronics 2016 een aantal verfrissende noviteiten. 3D vision, hyperspectraal en diverse CMOS-ontwikkelingen bijvoorbeeld. Maar bovenal wil Phaer laten zien dat het een echte kennispartner is, die weet hoe je met een slimme combinatie van visiononderdelen snel tot grote resultaten kunt komen. Hiertoe wordt ook een nieuwe samenwerking met twee klinkende robotnamen gepresenteerd.

Lees meer

Ensenso integration partners en vision experts kregen op 13/10 een update over de nieuwe Ensenso driver en hardware (N30/N35). Mail phaer@phaer.eu voor uw kopij van de presentatie en de link naar de film van het webinar.

Lees meer

"Actieve stereovisie": Wat is het, waarom breekt het zo hard door en welke nieuwe kansen biedt het ?

Mail phaer@phaer.eu en ontvang uw kopij van de presentatie en de link naar de film van het webinar.

Lees meer


Wat gaat de co-robot de industrie brengen? Is het een hype? Of gaat de robot naast de mens de productie daadwerkelijk terug naar de Benelux halen? Wat is er nodig met het oog op veiligheid? En als we het dan toch over ogen hebben: welke cruciale rol vervult 3D-vision in de weg naar een efficiënte en betrouwbare robotcollega?

Lees meer

Om 3D vision snel en rendabel in te zetten als robotbesturing, typisch voor het pikken en plaatsen van producten bent u bij Phaer aan het beste adres.

Met beroepfde componenten, kennis en expertise als 'ingrediënten', gerealiseerde cases als 'voorproevertje' en methodes als 'succesrecept ' is uw 3D robot vision oplossing veel dichterbij dan u denkt.

Lees meer

iDS heeft deze zomer nog een highlight: de PYTHON 1300 met global shutter. Deze snelle CMOS sensor zal worden gebruikt in de volgende generatie industriële USB 3 uEye CP camera’s van iDS.

Lees meer

iDS komt  met een nieuwe UI-3590CP camera met AR1820HS rolling shutter CMOS sensor van Aptina. Deze camera heeft daarmee onderandere gedetailleerde Full HD video (1920 x 1080) met een frame rate van 90 fps aan boord.

Lees meer