Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Dankzij krachtige, prijs-kwalitatieve en energie-efficiente processors heeft computervisie de afgelopen jaren 

Embedded vision 

kleinere, kost- en energiebesparende omgevingen.

Lees meer

Verschillende partners van Phaer vernieuwden hun aanbod aan computer visie componenten: CCS, Bitflow, AutoVimation & Photonfocus.

Een overzicht:

 

Lees meer

Phaer richt zich als leverancier van hoogwaardige vision componenten op OEM’s en ‘will be vision experts’ die serieus met vision aan de slag willen om te scoren in hun business. In een interview doet Koenraad Van De Veere uit de doeken hoe dit ook in 2017 het geval zal zijn. 

Lees meer

Bitflow introduceert de Axion CL voor high-speed Camera Link, de kleine low cost Aon CXP voor CoaXPress en Cyton CXP4 framegrabber, eveneens voor CoaXPress, maar dan met Gen 2.0 x8 PCI Express bus.

Lees meer

Phaer toont op Vision, Robotics & Mechatronics 2016 een aantal verfrissende noviteiten. 3D vision, hyperspectraal en diverse CMOS-ontwikkelingen bijvoorbeeld. Maar bovenal wil Phaer laten zien dat het een echte kennispartner is, die weet hoe je met een slimme combinatie van visiononderdelen snel tot grote resultaten kunt komen. Hiertoe wordt ook een nieuwe samenwerking met twee klinkende robotnamen gepresenteerd.

Lees meer

Bitflow blijft voorop lopen als het om Camera Link framegrabbers gaat. Op VISION 2014 toonde het bedrijf alweer de zesde generatievan haar populaire CL framgrabber: de Axion-CL. Uiteraard was ook de Cyton CXP CoaxPress aanwezig en werd de nieuwste SDK versie 5.90 getoond. 

Lees meer

De visionmarkt is zeer dynamisch. Het is daarom essentieel voor een bedrijf als Imperx, een Amerikaanse producent van camera's en framegrabbers, om trends zo vroeg mogelijk te signaleren. Inspect interviewde daarom CEO Petko Dinev over wat ons allemaal staat te wachten.

Lees meer

In zijn presentatie "Future proof digital frame grabbers" zal Donail Waide toelichten waarom CoaXPress de enige digitale camera interface zal worden voor alle toekomstige industrial imaging producten. Mr. Waide zal de framegrabber historiek schetsen tot en met de huidige stand van de technologie. Hij zal zijn visie geven op de toekomst van de digitale framegrabber.

Lees meer

Op Vision, Robotics & Mechatronics 2013 zal Phaer diverse hoogwaardige frame grabbers van BitFlow tonen die zijn uitgerust met het zeer snelle CoaxPress. Dit maakt de frame grabbers zeer geschikt voor militaire toepassingen, maar ook voor andere applicaties waar een zeer snelle overdracht van ongecomprimeerd HD-beeld vereist is. 

Lees meer

In navolging van de zeer succesvolle introductie van haar CoaXPress™ frame grabbers, komt BitFlow nu met SDK 5.70. Dit nieuwe flexibele applicatie framework stelt systeemintegratoren in staat om snel en eenvoudig klantspecifieke machinevisionapplicaties te ontwikken op basis van de steeds populairder wordende CoaXPress standaard.

Lees meer