Phaer toont op Vision, Robotics & Mechatronics 2016 een aantal verfrissende noviteiten. 3D vision, hyperspectraal en diverse CMOS-ontwikkelingen bijvoorbeeld. Maar bovenal wil Phaer laten zien dat het een echte kennispartner is, die weet hoe je met een slimme combinatie van visiononderdelen snel tot grote resultaten kunt komen. Hiertoe wordt ook een nieuwe samenwerking met twee klinkende robotnamen gepresenteerd.

Lees meer

Lange kabels waren tot recent het laatste argument om GigE als camera interface te kiezen. Met de komst van prijsgunstige optische USB 3.0 kabels geniet u in alle gebruiksomstandigheden van de voordelen van USB 3.0 en de nieuwste sensoren die iDS er aan verbindt.

Lees meer

"Actieve stereovisie": Wat is het, waarom breekt het zo hard door en welke nieuwe kansen biedt het ?

Mail phaer@phaer.eu en ontvang uw kopij van de presentatie en de link naar de film van het webinar.

Lees meer

Om 3D vision snel en rendabel in te zetten als robotbesturing, typisch voor het pikken en plaatsen van producten bent u bij Phaer aan het beste adres.

Met beroepfde componenten, kennis en expertise als 'ingrediënten', gerealiseerde cases als 'voorproevertje' en methodes als 'succesrecept ' is uw 3D robot vision oplossing veel dichterbij dan u denkt.

Lees meer

Imperx, fabrikant van waarschijnlijk de beste ongekoelde camera's ter wereld, ontworpen voor ruimtereizen én om te passen binnen uw industrieel budget vervolledigt haar gamma met een droom van machine vision engineers; een verlichting die over POE vanuit de camera gevoed en bestuurd wordt. Van een perfect plaatje gesproken...

Lees meer

De nieuwe Sony CMOS sensor IMX174 uit zich in de nieuwe iDS USB3.0 CP-camera's het allerbest. Dit koppel levert een ongeziene beeldkwaliteit, lichtgevoeligheid, dynamisch bereik en kleurechtheid. Een kers op de taart van iDS dat sinds meer dan 5 jaar hoogwaardige sensoren in haar gamma aanbiedt. De explosieve vraag bevestigt de waarde van het aanbod en ook dat CMOS er helemaal is.

Lees meer

CMOS-pionier e2v introduceerde een low cost versie van haar high-performance CMOS-sensor. De nieuwe UNiiQA+ die deze sensor integreert combineert een nooit geziene scherpe prijs met excellente  beeldkwaliteit bij hoge snelheden. Een uniek resolutieconcept maakt hem flexibel inzetbaar en werkt extra kostenbesparend.

Lees meer

Nieuwsarchief

Een sterke visie op computervisie

Computervisie is de technologie bij uitstek in industriële automatisering om te innoveren en meer toegevoegde waarde te creëren. En Phaer is daarbij een uitgelezen partner. Ontdek de succes stories van onze klanten.

Blijf op de hoogte

Nieuwe componenten, technologische trends, belangrijke updates of R&D-nieuws… De informatie die relevant voor u is, ontvangt u via onze e-flash-berichten.

Contact

Kerkstraat 108
9050 Gentbrugge

Tel 09/261.61.60
info@phaer.be