Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Machine Vision Conference Eindhoven

Phaer zal op 30 oktober 2019 aanwezig zijn op de Machine Vision Conference in Eindhoven. Op de conferentie zoomen we samen met u in op de nieuwste trends in machinevisie.

Wilt u niets missen van de innovaties die u voorsprong kunnen bieden in uw business? Aarzel dan niet langer: afspraak op 30 oktober in Eindhoven.

Kabelproducent Components Express voegt langere USB3 kabels toe aan haar assortiment. Zo is het op vandaag mogelijk om met kabellengtes van 10, 15 en 20 meter aan de slag te gaan. Zonder enig verlies van functionaliteit.

 

Lees meer

Daktuinieren is een innovatief concept met een aangename nasmaak. Stuk voor stuk woorden die bij Phaer als muziek in de oren klinken.

Aangezien onze buren in Gent het concept van daktuinieren al enkele jaren in de praktijk omzetten, mocht het Phaer team niet ontbreken om de uitkomst te proeven tijdens een dakdiner. Ons oordeel: het was geweldig! 

 

Lees meer

IEEE1588 is het telecommunicatieprotocol met Time Synch als einddoel.

Dit handige protocol vindt z'n oorsprong in motion toepassingen. Net in die omgeving waar ook camerafabrikant Baumer haar wortels heeft. Het is dan ook een logisch gevolg dat Baumer vanuit haar drang voor productinnovatie deze Time & Process synchronisatiefunctionaliteiten aan haar cameralijnen toevoegt.

Lees meer

Verschillende partners van Phaer vernieuwden hun aanbod aan computer visie componenten: CCS, Bitflow, AutoVimation & Photonfocus.

Een overzicht:

 

Lees meer

Op Vision, Robotics & Motion 2019 stelde Phaer enkele toppers voor die gegarandeerd het verschil kunnen maken in jouw projecten en die jouw bedrijf voorsprong geven in business met vision.

De  belangrijkste nieuwigheden:

Lees meer

Components Express voegt een reeks handige camerabehuizingen toe aan het portfolio. Dankzij de nieuwe en handige behuizingen blijven de resultaten van visieprojecten ook in de meest uitdagende omstandigheden optimaal.

Lees meer

Interessante nieuwe feature bij autoVimation, partner in industriële camera behuizingen. Dankzij de nieuwe, vlakke cover wordt de lens dicht tegen het glas geplaatst en is shading volledig uitgesloten.

Lees meer

SpaceIL lanceerde eind februari de maanlander Beresheet. Het toestel werd uitgerust met de 8-Megepixel Bobcat B3320C van Imperx met 60 x 80° FOV. Dat leverde enkele schitterende plaatjes op..

Lees meer

CCS, marktleider in LED verlichting voor Industrial Vision introduceert verschillende neiuwigheden. Een overzicht van de productinnovaties:

Lees meer