Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Imperx Inc. toont zich wederom in de voorhoede van de innovatie met de introductie van kleurencamera;s met een zeer hoge gevoeligheid. De Bobcat camera’s maken full colour beeldverwerking mogelijk bij exceptioneel weinig licht, ook in het geval van zeer snel bewegende objecten.  

Lees meer

e2v zet de referentie in linescan met haar nieuwe Eliixa+ 8k/4k camera. De ongeziene performantie, die het resultaat is van e2v's technologie leiderschap in cmos, laat moeiteloos elk CCD alternatief achter zich. Eliixa+ is in de meeste gevallen een beter en goedkoper alternatief voor TDI. Overzichtsfilm vision stuttgart 2012

Lees meer

Nieuwe ‘unmatched’ Cmos-sensortechnologie, is wat geleverd wordt door een van Europa’s oudste en meest vermaarde researchbedrijven voor elektronica: e2v. CCD, inclusief TDi(*) zijn ingehaald.(*) tot 96 trappen.

Lees meer

Cmos-beeldsensoren en -camera’s veroorzaken een (r)evolutie in de visionmarkt.

Phaer is bijzonder trots om de exclusieve distributie van Cmos-technologieleider e2v in de Benelux te mogen verzorgen.

Lees meer

Op Vision Stuttgart 2012 zet Bitflow de toon met haar nieuwe Cyton CoaxPress grabber.  Die kan 4 coaxpress camera's interfacen en stuurt 6.2 Gb/s data over PCIe x8 Gen 2.0 bus naar de CPU .

Lees meer

De industriële welvaart stimuleren, en zo een positieve bijdrage leveren aan de gemeenchap, door machines te laten zien als-geen-ander. Dat is waar Phaer als onderneming voor staat. Het volbrengen van onze bedrijfsmissie is op kruissnelheid. Wenst u ook voorsprong te nemen met visie, nieuwe markten te betreden en uw concurrenten het 'nazien' te geven ? Phaer is graag tot uw dienst.

Lees meer

Bouw binnen 7 dagen uw 'state of the art' 3D robot vision module met standaard vision componenten. Lever vernieuwende robot-visie projecten door Phaer's modulaire en 'open' aanpak resultaatgericht en op korte termijn aan te leren en toe te passen. Ontdek de kracht van het inzetten van eigen vision kennis: volg de praktijkopleiding "3D robot-visie" voor vision integratoren.

Lees meer

Phaer demonstreert én toont u hoe - live: contacteer ons voor een afspraak in ons demo lab. Lees onze succes stories.

Uw 3D-visie van morgen, vandaag!

Lees meer

Met CoaXPress stuurt u seriële camera data tegen hoge snelheid naar uw framegrabbers. De snelheid? Super! Tot zesmaal sneller dan GigE. De kostprijs? Uiterst laag: u gebruikt de bestaande coax kabel infrastructuur om uw camera’s te interfacen.

Lees meer

Imperx B6620 staat garant voor snelle en gedetailleerde opnames. Met hun 29 Mpx leggen de Imperx B6620-camera’s scènes vast met nabij-videosnelheden én een ongeëvenaarde resolutie. Printed circuit boards automatisch en met hoge snelheden inspecteren, of rampgebieden snel driedimensionaal in kaart brengen? Het is een kolfje naar de hand van Imperx.

Lees meer