Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

De meest geavanceerde robot-vision toe-passing die getoond werd op Indumation 2013 was te zien bij Fanuc. Haar klant Ceratec heeft een aantal van de getoonde 'manufacturing on demand' binpick oplossingen operationeel in de industrie. De vision module werd gerealiseerd middels Phaer's 'case based training' (film). De robuustheid en de performantie van het unieke en industrie-waardige resultaat worden bereikt door de 'vision component gebaseerde' aanpak. De sleutelcom-ponenten die deze toepassing mogelijk maken zijn de Photonfocus camera en Halcon's 3D puntenwolk technologie.  Film

Lees meer

Op Vision, Robotics & Mechatronics 2013 zal Phaer diverse hoogwaardige frame grabbers van BitFlow tonen die zijn uitgerust met het zeer snelle CoaxPress. Dit maakt de frame grabbers zeer geschikt voor militaire toepassingen, maar ook voor andere applicaties waar een zeer snelle overdracht van ongecomprimeerd HD-beeld vereist is. 

Lees meer

Voorts zijn de USB 3.0 uEye CP camera’s van IDS ook verkrijgbaar met de EV76C570 Global Shutter Sensor van e2v. Deze CMOS sensor levert dezelfde beeldkwaliteit en lichtgevoeligheid als CCD en zit boordevol innovatieve features. In combinatie met de hoge snelheid van USB 3.0 worden de nieuwe camera’s dan ook hij van harte aanbevolen voor 3D-toepassingen. 

Lees meer

Imperx Inc. toont zich wederom in de voorhoede van de innovatie met de introductie van kleurencamera;s met een zeer hoge gevoeligheid. De Bobcat camera’s maken full colour beeldverwerking mogelijk bij exceptioneel weinig licht, ook in het geval van zeer snel bewegende objecten.  

Lees meer

IDS breidt haar cameraportfolio uit met een nieuwe versie van de bewezen zeer robuuste GigE camera’s uit de uEye RE serie. De nieuwe modellen beschikken over Power-over-Ethernet (PoE): zowel voeding als dataoverdracht vindt plaats over een enkele kabel, waardoor de camera’s veel flexibeler in zeer uiteenlopende systemen kunnen worden geïntegreerd. 

Lees meer

Z-laser introduceert  de ZFSM Fiber laser. Deze nieuwe fiber gekoppelde laser is de perfecte oplossing voor applicaties die de hoogste optische eisen aan de laser stellen.  

Lees meer

VISION, Europa’s grootse beurs op het gebied van machinevision, zal in 2013 niet plaats vinden. In plaats daarvan is de eerst volgende editie in 2014. 

Lees meer

e2v zet de referentie in linescan met haar nieuwe Eliixa+ 8k/4k camera. De ongeziene performantie, die het resultaat is van e2v's technologie leiderschap in cmos, laat moeiteloos elk CCD alternatief achter zich. Eliixa+ is in de meeste gevallen een beter en goedkoper alternatief voor TDI. Overzichtsfilm vision stuttgart 2012

Lees meer

Nieuwe ‘unmatched’ Cmos-sensortechnologie, is wat geleverd wordt door een van Europa’s oudste en meest vermaarde researchbedrijven voor elektronica: e2v. CCD, inclusief TDi(*) zijn ingehaald.(*) tot 96 trappen.

Lees meer

Cmos-beeldsensoren en -camera’s veroorzaken een (r)evolutie in de visionmarkt.

Phaer is bijzonder trots om de exclusieve distributie van Cmos-technologieleider e2v in de Benelux te mogen verzorgen.

Lees meer