Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Cmos-beeldsensoren en -camera’s veroorzaken een (r)evolutie in de visionmarkt.

Phaer is bijzonder trots om de exclusieve distributie van Cmos-technologieleider e2v in de Benelux te mogen verzorgen.

Lees meer

Op Vision Stuttgart 2012 zet Bitflow de toon met haar nieuwe Cyton CoaxPress grabber.  Die kan 4 coaxpress camera's interfacen en stuurt 6.2 Gb/s data over PCIe x8 Gen 2.0 bus naar de CPU .

Lees meer

De industriële welvaart stimuleren, en zo een positieve bijdrage leveren aan de gemeenchap, door machines te laten zien als-geen-ander. Dat is waar Phaer als onderneming voor staat. Het volbrengen van onze bedrijfsmissie is op kruissnelheid. Wenst u ook voorsprong te nemen met visie, nieuwe markten te betreden en uw concurrenten het 'nazien' te geven ? Phaer is graag tot uw dienst.

Lees meer

Bouw binnen 7 dagen uw 'state of the art' 3D robot vision module met standaard vision componenten. Lever vernieuwende robot-visie projecten door Phaer's modulaire en 'open' aanpak resultaatgericht en op korte termijn aan te leren en toe te passen. Ontdek de kracht van het inzetten van eigen vision kennis: volg de praktijkopleiding "3D robot-visie" voor vision integratoren.

Lees meer

Phaer demonstreert én toont u hoe - live: contacteer ons voor een afspraak in ons demo lab. Lees onze succes stories.

Uw 3D-visie van morgen, vandaag!

Lees meer

Met CoaXPress stuurt u seriële camera data tegen hoge snelheid naar uw framegrabbers. De snelheid? Super! Tot zesmaal sneller dan GigE. De kostprijs? Uiterst laag: u gebruikt de bestaande coax kabel infrastructuur om uw camera’s te interfacen.

Lees meer

Imperx B6620 staat garant voor snelle en gedetailleerde opnames. Met hun 29 Mpx leggen de Imperx B6620-camera’s scènes vast met nabij-videosnelheden én een ongeëvenaarde resolutie. Printed circuit boards automatisch en met hoge snelheden inspecteren, of rampgebieden snel driedimensionaal in kaart brengen? Het is een kolfje naar de hand van Imperx.

Lees meer

De TH serie is de nieuwe familie backlights van CCS. 'TH' is opvolger van de LDL-TP serie. De nieuwe TH backlights zullen standaard in de kleuren 'rood', 'blauw' en 'wit' beschikbaar zijn. Groen op aanvraag. Deze nieuwe serie is in een groot aantal formaten beschikbaar: van 27 x 27 mm tot 211 x 200 mm.

Lees meer

IDS breidt andermaal haar camerafamilie uit en integreert een unieke en zeer innovatieve sensor: e2v's nieuwe lichtgevoelige 1.3 Mpixel CMos global shutter chip. Deze levert tot 60 beelden / s en combineert de voordelen van CCD en CMos in één sensor.

Lees meer