Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

The full Baumer camera family is easily available in GigE, 10GigE and USB3. The offering includes also a large share of the portfolio that existed before the 'component supply chain crisis'.

For more detailed information about the availability, read further

Lees meer

Camera & sensor selectie

Sensor specificaties goed begrijpen is essentieel bij de keuze van een camera. Een korte inleiding in de verschillende definities en een breed overzicht vindt u hier

Coaxiale verlichting biedt vele voordelen.

Dankzij de zeer dunne half-mirror van CCS worden ghost images volledig verwijderd. In tegenstelling tot dikkere half-mirrors waarbij een afwijking in het pad van het licht kan optreden.

Dankzij het gebruik van de dunnere half-mirrors en de smalle openingshoek, is deze innovatie van de verlichtingsspecialist CCS is ideaal voor gebruik met high-resolution camera's.

Kenmerken: 

  • Dunne half-mirror
  • Voorkomt ghost images en faciliteert high-resolution beeldvorming
  • Hoge licht output en uniformiteit
  • Beschikbaar in vijf afmetingen en drie kleuren (Rood, Blauw, Wit). Samen 15 modellen.

 

Lees meer

Dankzij krachtige, prijs-kwalitatieve en energie-efficiente processors heeft computervisie de afgelopen jaren 

Embedded vision 

kleinere, kost- en energiebesparende omgevingen.

Lees meer

Stof of water als natuurlijke vijand in het visie-proces? Niet volgens Imperx.

Voor toepassingen in uitdagende omstandigheden introduceert het Amerikaanse Imperx GigE camera’s met IP67 certificatie. De compacte (42 x 48mm) en lichtgewicht camera’s breiden op die manier hun werkgebied in industriële visie nog verder uit.

Lees meer

 Op Vision, Robotics & Motion 2019 stelde Phaer enkele toppers voor die gegarandeerd het verschil kunnen maken in jouw projecten en die jouw bedrijf voorsprong geven in business met vision.

Lees meer

Cheetah camera’s van Imperx staan bekend voor hun robuust design en uitstekende prestaties bij weinig licht (de camera’s werden ook oorspronkelijk ontworpen voor NASA). Aan de Cheetah-lijn werd recent een 31.5 MP CMOS camera toegevoegd met 6464 x 4852 resolutie in APS-C optisch formaat.

 

Lees meer

Om uitdagingen zoals zoombereik bij long range surveillance toepassingen het hoofd te bieden innoveert KOWA met een nieuwe reeks zoomlenzen.

In die reeks onderscheiden we onder meer 10-360mm, 20-550mm en 20-750mm lenzen. Het paradepaardje is evenwel de 20-2200mm zoomlens: een mastodont met ongeëvenaarde prestaties.

Lees meer

Kabelproducent Components Express voegt langere USB3 kabels toe aan haar assortiment. Zo is het op vandaag mogelijk om met kabellengtes van 10, 15 en 20 meter aan de slag te gaan. Zonder enig verlies van functionaliteit.

 

Lees meer