Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Met de Sint, komt ook dat cadeau dat op menig verlanglijstje stond: HALCON 12. De nieuwe versie van MVTec's imaging software zit boordevol nieuwe functies voor onder andere 3D, OCR en kalibratie. Bovendien is HALCON 12 razensnel, en, bestelbaar met 25% korting indien besteld voor 12/12/'14!

Lees meer

Halcon 12 wordt gereleased op 15 november. Bij Phaer zit u aan de bron voor het eerste nieuws en voor de beste condities om up te graden of om een nieuw pakket aan te schaffen.

Kom regelmatig terug naar dit bericht voor updates over de nieuwe Halcon versie 12 of bezoek www.halcon.com. Flyer H12.

Lees meer

Verslag 3D-Stereovisiondebat nu online

Onlangs verzorgden Ensenso, MVTec en Phaer een bijzondere studie- en netwerk dag met als thema '3D-stereovision'. De Ensenso N20 werd er in primeur voorgesteld. Naast een uitvoerige uitleg over de werking van deze opmerkelijke camera en technologie, was er ook ruimte voor een interactief debat voor en door visionexpertbedrijven uit de Benelux die de thematiek zowel vanuit een technisch- als vanuit een business standpunt benaderden. 

  • Lees hier een compleet verslag van een uniek 3D-stereovisiondebat
  • Klik hier voor een korte video-impressie van een boordevol 3D-visionprogramma
  • Klik hier voor het aanvragen van de diepgaande presentaties en aanvullende informatie

 

MVTec presenteert MERLIC aan grote publiek

Dit voorjaar op Automatica toonde MVTec MERLIC aan het publiek. Met twee interactieve demo's die op veel aandacht konden rekenen, kregen bezoekers een goede indruk van de look en feel van MERLIC. Zij waren vooral onder de indruk van de soepele eenvoud waarmee in slechts enkele minuten een machinevisionapplicatie op de stand in elkaar gesleuteld kon worden. 

MVTec benoemt Ensenso tot Image Acquisition partner en biedt voor Halcon een officiële interface voor de Ensenso 3D stereo camera.

Lees meer

Grootbank KBC inspireert burgers om te investeren in een betere toekomst en maakt daarbij gebruik van 3D-robotvisie, aangestuurd met een Ensenso. In een imago campagne met live streaming video op internet diende het er immers robuust, precies, snel en kostenefficiënt aan toe gaan. Recent won KBC een nationale marketingaward. Van succes gesproken...

Draag ook uw steentje bij met een leuke boodschap!


 

Lees meer

Op 31 oktober organiseert MVTec een webinar over machinaal leren en de mogelijke toepassingen voor machinevision en computervision.In de webscast zal Heiko Eisele, President van MVTec, uitleggen hoe machinaal leren en classificatie kan helpen om veelvoorkomende machinevisiotaken op te lossen zoals sorteren, objectherkenning of defecteninspectie. 

Lees meer

 product nieuws voor Halcon gebruikers

Lees meer

Niettegenstaande de grote belangstelling voor "3D" op de Phaer stand op Vision & Robotics 2013, werden veel nieuwe, innovatieve "2D" vision OEM-componenten geïntroduceerd en gedemon-streerd waar vision-expert bedrijven hun voordeel mee kunnen doen. Videoverslag

Lees meer