Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Verslag 3D-Stereovisiondebat nu online

Onlangs verzorgden Ensenso, MVTec en Phaer een bijzondere studie- en netwerk dag met als thema '3D-stereovision'. De Ensenso N20 werd er in primeur voorgesteld. Naast een uitvoerige uitleg over de werking van deze opmerkelijke camera en technologie, was er ook ruimte voor een interactief debat voor en door visionexpertbedrijven uit de Benelux die de thematiek zowel vanuit een technisch- als vanuit een business standpunt benaderden. 

  • Lees hier een compleet verslag van een uniek 3D-stereovisiondebat
  • Klik hier voor een korte video-impressie van een boordevol 3D-visionprogramma
  • Klik hier voor het aanvragen van de diepgaande presentaties en aanvullende informatie

 

Grootbank KBC inspireert burgers om te investeren in een betere toekomst en maakt daarbij gebruik van 3D-robotvisie, aangestuurd met een Ensenso. In een imago campagne met live streaming video op internet diende het er immers robuust, precies, snel en kostenefficiënt aan toe gaan. Recent won KBC een nationale marketingaward. Van succes gesproken...

Draag ook uw steentje bij met een leuke boodschap!


 

Lees meer

 product nieuws voor Halcon gebruikers

Lees meer

Voor 2013 heeft MVTec een aantal onderhoudsreleases gepland. HALCON 10.0.4 is gepland voor kwartaal 2 van 2013.  Halcon 11.0.2 is gepland voor kwartaal 3 van 2013. Sinds november 2012 is HALCON 11.0.1 beschikbaar. Tot slot vindt u in dit bericht enkele nieuwe beeldaquisitie-interfaces. 

Lees meer

Bouw binnen 7 dagen uw 'state of the art' 3D robot vision module met standaard vision componenten. Lever vernieuwende robot-visie projecten door Phaer's modulaire en 'open' aanpak resultaatgericht en op korte termijn aan te leren en toe te passen. Ontdek de kracht van het inzetten van eigen vision kennis: volg de praktijkopleiding "3D robot-visie" voor vision integratoren.

Lees meer

Phaer demonstreert én toont u hoe - live: contacteer ons voor een afspraak in ons demo lab. Lees onze succes stories.

Uw 3D-visie van morgen, vandaag!

Lees meer

De aanwezigheid van Phaer op de 2011 editie van Vision & Robotics bleef niet onopgemerkt. Vision experts en -integratoren waren onder de indruk van de live gedemonstreerde nieuwe 3D technologie en de presentaties. Film; Foto.

Download de presentatie 'Do's en Dont's voor het bouwen van 3D visie systemen voor robot besturing en vorminspectie" ?

Lees meer