Phaer op Vision Stuttgart 2012

Phaer stelt op Vision Stuttgart 2012 onder meer een innovatierecept en -technologie voor die 3D robotvisie-experts op enkele dagen in pole position brengt: "case based 3D vision training". Synoniem voor "voorsprong door 3D-visiontechniek, toepassingsklaar voorverpakt". Eén voorwaarde: uw bedrijf kiest om intern de kennis op te nemen om de technologie zelf ‘te meesteren’. Voor leiderschap en succes in de toekomst kies u immers zelf.

Verder begeleiden we u naar de fabrikanten van “best in class componenten” waar onvervalste innovatie van uitgaat. We introduceren u bij de ontwikkelaars achter deze componenten.
Visionexpertbedrijven ‘succes in business geven’ met ‘voorsprong in visiontechnologie’ is Phaers missie en de reden van haar succesvolle groei.

Graag tot uw dienst, en tot ziens in Stuttgart. Vrijkaarten vraagt u hier aan.
Of, succes toegewenst bij de afronding van Q4 2012!

Hét verschil

‘Met Phaer samenwerken maakt een verschil’, stelt een marktonderzoek onder de grootste Vision OEM’s in de Benelux.,  Phaer introduceert haar klanten, vision experts, tijdens R&D-fase bij de ontwikkelaars van ‘best in class’ standaard vision componenten. Phaer brengt haar expertise en die van haar fabrikanten in. Dat scheelt

Grote merken, geen synoniem voor grote prestaties

Voor onderscheidend succes met vision kiest u zelf! Ga vooral niet op zoek naar ‘de grote merken’, maar meer naar ‘de grote prestaties van schijnbare nieuwkomers’ en naar ‘expertise’. Leg contact met de mensen die de technologiedoorbraken forceren.

Zowel klanten als Canon, maar even goed lokale robotintegratoren en automatiseringspecialisten die een actieradius binnen Europa hebben, breken via hun samenwerking met Phaer als leverancier door ‘visiongrenzen’ die het gros van de markt nog als onbereikbaar inschat. Lees onze succes stories