Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Met CoaXPress stuurt u seriële camera data tegen hoge snelheid naar uw framegrabbers. De snelheid? Super! Tot zesmaal sneller dan GigE. De kostprijs? Uiterst laag: u gebruikt de bestaande coax kabel infrastructuur om uw camera’s te interfacen.

Lees meer

Imperx B6620 staat garant voor snelle en gedetailleerde opnames. Met hun 29 Mpx leggen de Imperx B6620-camera’s scènes vast met nabij-videosnelheden én een ongeëvenaarde resolutie. Printed circuit boards automatisch en met hoge snelheden inspecteren, of rampgebieden snel driedimensionaal in kaart brengen? Het is een kolfje naar de hand van Imperx.

Lees meer

De TH serie is de nieuwe familie backlights van CCS. 'TH' is opvolger van de LDL-TP serie. De nieuwe TH backlights zullen standaard in de kleuren 'rood', 'blauw' en 'wit' beschikbaar zijn. Groen op aanvraag. Deze nieuwe serie is in een groot aantal formaten beschikbaar: van 27 x 27 mm tot 211 x 200 mm.

Lees meer

IDS breidt andermaal haar camerafamilie uit en integreert een unieke en zeer innovatieve sensor: e2v's nieuwe lichtgevoelige 1.3 Mpixel CMos global shutter chip. Deze levert tot 60 beelden / s en combineert de voordelen van CCD en CMos in één sensor.

Lees meer