Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

 Op Vision, Robotics & Motion 2019 stelde Phaer enkele toppers voor die gegarandeerd het verschil kunnen maken in jouw projecten en die jouw bedrijf voorsprong geven in business met vision.

Lees meer

Phaer richt zich als leverancier van hoogwaardige vision componenten op OEM’s en ‘will be vision experts’ die serieus met vision aan de slag willen om te scoren in hun business. In een interview doet Koenraad Van De Veere uit de doeken hoe dit ook in 2017 het geval zal zijn. 

Lees meer

De CMOS sensoren van e2v zijn vanaf nu ook te krijgen met TowerJazz technologie, ontwikkeld door TowerJazz Panasonic Semiconductor Co.  Deze nieuwe generatie global shutter pixels zijn de kleinste  ter wereld en bieden de industrie een indrukwekkend lage dark current noise. 

Lees meer

iDS heeft deze zomer nog een highlight: de PYTHON 1300 met global shutter. Deze snelle CMOS sensor zal worden gebruikt in de volgende generatie industriële USB 3 uEye CP camera’s van iDS.

Lees meer

iDS komt  met een nieuwe UI-3590CP camera met AR1820HS rolling shutter CMOS sensor van Aptina. Deze camera heeft daarmee onderandere gedetailleerde Full HD video (1920 x 1080) met een frame rate van 90 fps aan boord.

Lees meer

Photonfocus heeft een cameraserie ontwikkeld voor toepassingen met ultraweinig licht: de MV1-R1280 serie. In deze omstandigheden is het de ruis die bepalend is voor de prestatie van de camera. Het zijn de laatste ontwikkelingen in CMOS technologie die maken dat dit type sensor nu ook geschikt is voor ultralage lichtomstandigheden. 

Lees meer

e2v introduceert de ultieme sensor voor veeleisende omgevingen: de Onyx EV76C771ABT/ACT. Deze CMOS sensor met high definition 1080p formaat is ideaal voor hogenelheidsinspectie, verkeerssystemen, bewakingscamera's en camera's voor lucht- ruimtevaart en militaire doeleinden. 

Lees meer

De USB 3.0 uEye CP van IDS is uitgerust met de snelle 4.2 Megapixel NIR-sensor van CMOSIS. Deze sensor biedt dubbele gevoeligheid voor nabij-infrarood in vergelijking met een standaard monosensor. Hiermee kunnen defecten die voor het menselijk oog onzichtbaar zijn, zichtbaar gemaakt worden.

Lees meer

Met slechts 45x45 mm is de GigE uEye een van de kleinste single-board  Gigabit Ethernet camera’s op de markt. Nu word de uEye eveneens de camera met de hoogst  resolutie in zijn soort.

Lees meer

Phaer stelt op Vision Stuttgart 2012 een innovatierecept voor die 3D robot-experts op enkele dagen 'met vision' en 'resultaat' in pole position brengt. De winnaar van de derde Hannover messe prijs  is de aanwezige getuige. Verder begeleid Phaer u op de beurs naar fabrikanten van “best in class componenten”, die onvervalste innovatie uitdragen.

Lees meer