Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Phaer richt zich als leverancier van hoogwaardige vision componenten op OEM’s en ‘will be vision experts’ die serieus met vision aan de slag willen om te scoren in hun business. In een interview doet Koenraad Van De Veere uit de doeken hoe dit ook in 2017 het geval zal zijn. 

Lees meer

De CMOS sensoren van e2v zijn vanaf nu ook te krijgen met TowerJazz technologie, ontwikkeld door TowerJazz Panasonic Semiconductor Co.  Deze nieuwe generatie global shutter pixels zijn de kleinste  ter wereld en bieden de industrie een indrukwekkend lage dark current noise. 

Lees meer

iDS heeft deze zomer nog een highlight: de PYTHON 1300 met global shutter. Deze snelle CMOS sensor zal worden gebruikt in de volgende generatie industriële USB 3 uEye CP camera’s van iDS.

Lees meer

iDS komt  met een nieuwe UI-3590CP camera met AR1820HS rolling shutter CMOS sensor van Aptina. Deze camera heeft daarmee onderandere gedetailleerde Full HD video (1920 x 1080) met een frame rate van 90 fps aan boord.

Lees meer

Photonfocus heeft een cameraserie ontwikkeld voor toepassingen met ultraweinig licht: de MV1-R1280 serie. In deze omstandigheden is het de ruis die bepalend is voor de prestatie van de camera. Het zijn de laatste ontwikkelingen in CMOS technologie die maken dat dit type sensor nu ook geschikt is voor ultralage lichtomstandigheden. 

Lees meer

e2v introduceert de ultieme sensor voor veeleisende omgevingen: de Onyx EV76C771ABT/ACT. Deze CMOS sensor met high definition 1080p formaat is ideaal voor hogenelheidsinspectie, verkeerssystemen, bewakingscamera's en camera's voor lucht- ruimtevaart en militaire doeleinden. 

Lees meer

De nieuwe 3D sensor van iDS, de Ensenso N20 is leverbaar. In september tegen héél speciale voorwaarden. Phaer en Baxter stelden de N20 in première voor op Vision & Robotics: it works, it's easy and it's unique. For you and for your vision business. Ontdek alle modellen.

Lees meer

Dat Photonfocus met haar sensoren en camera's het verschil maakt tussen scoren of 'afgaan' ontdekte u mogelijk reeds via onze succes stories of in een vision project. Op het WK in Brazilië waren ze de alziende ogen bij de doellijnbewaking. Goal ! Video nieuws bericht

Lees meer

MVTec benoemt Ensenso tot Image Acquisition partner en biedt voor Halcon een officiële interface voor de Ensenso 3D stereo camera.

Lees meer

De kwaliteit en kracht van de nieuwe 2 megapixel e2v Cmos sensoren komen helemaal tot hun recht in de nieuwe Photonfocus MV1-D1600 camera. 1600x1200 lichtgevoelige pixels van 4.5µm leveren een verbluffende beeldkwaliteit op in kleur en mono. De GigE en cameralink interface leveren 60 fps in 10 bit af.

Lees meer