Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Voorsprong in uw business met 'vision' is wat Phaer u biedt. De bouwstenen zijn vision componenten gemaakt door technologieleidende fabrikan-ten die hun producten en 'hun kunnen' door Phaer in de Benelux laten vertegenwoor-digen. Ontdek volgende week hun nieuwste innovaties op Vision Stuttgart 2016. Wordt vervolgd met meer nieuws...

Lees meer

Om 3D vision snel en rendabel in te zetten als robotbesturing, typisch voor het pikken en plaatsen van producten bent u bij Phaer aan het beste adres.

Met beroepfde componenten, kennis en expertise als 'ingrediënten', gerealiseerde cases als 'voorproevertje' en methodes als 'succesrecept ' is uw 3D robot vision oplossing veel dichterbij dan u denkt.

Lees meer

Imperx, fabrikant van waarschijnlijk de beste ongekoelde camera's ter wereld, ontworpen voor ruimtereizen én om te passen binnen uw industrieel budget vervolledigt haar gamma met een droom van machine vision engineers; een verlichting die over POE vanuit de camera gevoed en bestuurd wordt. Van een perfect plaatje gesproken...

Lees meer

De nieuwe Sony CMOS sensor IMX174 uit zich in de nieuwe iDS USB3.0 CP-camera's het allerbest. Dit koppel levert een ongeziene beeldkwaliteit, lichtgevoeligheid, dynamisch bereik en kleurechtheid. Een kers op de taart van iDS dat sinds meer dan 5 jaar hoogwaardige sensoren in haar gamma aanbiedt. De explosieve vraag bevestigt de waarde van het aanbod en ook dat CMOS er helemaal is.

Lees meer

CMOS-pionier e2v introduceerde een low cost versie van haar high-performance CMOS-sensor. De nieuwe UNiiQA+ die deze sensor integreert combineert een nooit geziene scherpe prijs met excellente  beeldkwaliteit bij hoge snelheden. Een uniek resolutieconcept maakt hem flexibel inzetbaar en werkt extra kostenbesparend.

Lees meer

Photonfocus heet haar website flink onder handen genomen. Niet alleen is hij voor wat betreft 'look & feel' weer helemaal bij de tijd, ook bevat hij nu de zeer handige CameraFinder. Met deze tool vindt de bezoeker snel de juiste camera voor zijn applicatie.

Lees meer

Bitflow blijft voorop lopen als het om Camera Link framegrabbers gaat. Op VISION 2014 toonde het bedrijf alweer de zesde generatievan haar populaire CL framgrabber: de Axion-CL. Uiteraard was ook de Cyton CXP CoaxPress aanwezig en werd de nieuwste SDK versie 5.90 getoond. 

Lees meer

IMPERX introduceert de 12 en 8 Megapixel Cheetah C4080 en C2880. Ze zijn ideaal voor Intelligente Transport Systemen (ITS), Aerial Imaging en elke andere toepassing waar het controleren van de lichtcondities onmogelijk is.

Lees meer

13 megapixel in een industriële behuizing in je handpalm. iDS noemde hem de XC. Deze USB 3 camera beantwoord met haar vele geavanceerde features zoals gezichtsherkenning, 16 x digitale zoom, autofocus, tegenlichtcompensatie en automatische witbalans aan de eisen die gesteld worden aan professionele visuele communicatie..

Lees meer

De nieuwe versie van de IDS Software Suite 4.50 voor Windows is nu gratis te downloaden voor gebruikers van industriele camera's van IDS. 

Lees meer