Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Om uitdagingen zoals zoombereik bij long range surveillance toepassingen het hoofd te bieden innoveert KOWA met een nieuwe reeks zoomlenzen.

In die reeks onderscheiden we onder meer 10-360mm, 20-550mm en 20-750mm lenzen. Het paradepaardje is evenwel de 20-2200mm zoomlens: een mastodont met ongeëvenaarde prestaties.

Lees meer

Nieuwe Kowa lenzen voor machinevisie

Lenzenproducent Kowa heeft een nieuwe reeks lenzen voor machinevisie gelanceerd: de SC-serie.

Twitter @Kowavision

Kowa breidt de laatste jaren zijn aanbod steevast uit met zeer kwalitatieve lenzen voor industriële en machine visie toepassingen. Dat ze ook tegen een stootje kunnen, bewijzen ze met deze C-mount lens die kopje onder gaat.

Lees meer

Eén van de hoogtepunten van KOWA is de nieuwe 2/3” 3MP serie met brandpuntsafstanden van 8 mm tot 50 mm, die als economische variant voor 5 MP lenzen is ontworpen. Ook toont Kowa een nieuwe F-mount 28 mm lens, diverse IR-gecorrigeerde 2/3” 5MP lenzen, en 1” en 2/3” trillingsbestendige lenzen. Het Japanse Kowa heeft tevens een nieuwe Europese website. 

Lees meer

Lenzen berekenen met Kowa

Kowa introduceert een nieuwe lenzencalculator die de gebruiker helpt om snel de juiste lens voor de juiste toepassing te vinden. In de calculator kunnen parameters als werkafstand, field of view, pixelgrootte of sensor worden opgegeven. De calculator stelt verolgens een aantal geschikte Kowa lenzen voor. Kijk voor meer informatie op www.kowa.eu/lenses/calculator/


 

De aanwezigheid van Phaer op de 2011 editie van Vision & Robotics bleef niet onopgemerkt. Vision experts en -integratoren waren onder de indruk van de live gedemonstreerde nieuwe 3D technologie en de presentaties. Film; Foto.

Download de presentatie 'Do's en Dont's voor het bouwen van 3D visie systemen voor robot besturing en vorminspectie" ?

Lees meer