Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Om uitdagingen zoals zoombereik bij long range surveillance toepassingen het hoofd te bieden innoveert KOWA met een nieuwe reeks zoomlenzen.

In die reeks onderscheiden we onder meer 10-360mm, 20-550mm en 20-750mm lenzen. Het paradepaardje is evenwel de 20-2200mm zoomlens: een mastodont met ongeëvenaarde prestaties.

Lees meer

Verschillende partners van Phaer vernieuwden hun aanbod aan computer visie componenten: CCS, Bitflow, AutoVimation & Photonfocus.

Een overzicht:

 

Lees meer

Computar heeft nieuwe 1" MPZ lenzen toegevoegd aan het gamma. Naast die uitbreiding werd ook de MPY lensfamilie aangepakt om compatibiliteit met bepaalde camera's te verbeteren.


Lees meer

Nieuwe Kowa lenzen voor machinevisie

Lenzenproducent Kowa heeft een nieuwe reeks lenzen voor machinevisie gelanceerd: de SC-serie.

Twitter @Kowavision

Lenzenfabrikant Ricoh voegt nieuwe lenzen toe aan z’n bestaande gamma 2/3” 5 MP Camera’s. Met focale lengtes van 12 en 16mm leveren deze lenzen contrastrijke en accurate beelden van hoge resolutie én beperkte ruis. Ontdek de lenzen.

Lees meer

Eén van de hoogtepunten van KOWA is de nieuwe 2/3” 3MP serie met brandpuntsafstanden van 8 mm tot 50 mm, die als economische variant voor 5 MP lenzen is ontworpen. Ook toont Kowa een nieuwe F-mount 28 mm lens, diverse IR-gecorrigeerde 2/3” 5MP lenzen, en 1” en 2/3” trillingsbestendige lenzen. Het Japanse Kowa heeft tevens een nieuwe Europese website. 

Lees meer

Phaer toont op Vision, Robotics & Mechatronics 2016 een aantal verfrissende noviteiten. 3D vision, hyperspectraal en diverse CMOS-ontwikkelingen bijvoorbeeld. Maar bovenal wil Phaer laten zien dat het een echte kennispartner is, die weet hoe je met een slimme combinatie van visiononderdelen snel tot grote resultaten kunt komen. Hiertoe wordt ook een nieuwe samenwerking met twee klinkende robotnamen gepresenteerd.

Lees meer

Lenzen berekenen met Kowa

Kowa introduceert een nieuwe lenzencalculator die de gebruiker helpt om snel de juiste lens voor de juiste toepassing te vinden. In de calculator kunnen parameters als werkafstand, field of view, pixelgrootte of sensor worden opgegeven. De calculator stelt verolgens een aantal geschikte Kowa lenzen voor. Kijk voor meer informatie op www.kowa.eu/lenses/calculator/


 

Phaer stelt op Vision Stuttgart 2012 een innovatierecept voor die 3D robot-experts op enkele dagen 'met vision' en 'resultaat' in pole position brengt. De winnaar van de derde Hannover messe prijs  is de aanwezige getuige. Verder begeleid Phaer u op de beurs naar fabrikanten van “best in class componenten”, die onvervalste innovatie uitdragen.

Lees meer