Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Bitflow introduceert de Axion CL voor high-speed Camera Link, de kleine low cost Aon CXP voor CoaXPress en Cyton CXP4 framegrabber, eveneens voor CoaXPress, maar dan met Gen 2.0 x8 PCI Express bus.

Lees meer

Veel OEMs gebruiken een I/O kaart om strobes, kleppen of actuatoren aan te sturen. Of om data van fotodetectoren of triggers te verzamelen.  Bitflow biedt de BitBox.  Deze DIN-mount oplossing biedt 72 I/O's en ondersteund TTL, LVDS, open collector, opto-geisoleerde en 24V signalen.

Lees meer

De CMOS sensoren van e2v zijn vanaf nu ook te krijgen met TowerJazz technologie, ontwikkeld door TowerJazz Panasonic Semiconductor Co.  Deze nieuwe generatie global shutter pixels zijn de kleinste  ter wereld en bieden de industrie een indrukwekkend lage dark current noise. 

Lees meer

Om 3D vision snel en rendabel in te zetten als robotbesturing, typisch voor het pikken en plaatsen van producten bent u bij Phaer aan het beste adres.

Met beroepfde componenten, kennis en expertise als 'ingrediënten', gerealiseerde cases als 'voorproevertje' en methodes als 'succesrecept ' is uw 3D robot vision oplossing veel dichterbij dan u denkt.

Lees meer

Imperx, fabrikant van waarschijnlijk de beste ongekoelde camera's ter wereld, ontworpen voor ruimtereizen én om te passen binnen uw industrieel budget vervolledigt haar gamma met een droom van machine vision engineers; een verlichting die over POE vanuit de camera gevoed en bestuurd wordt. Van een perfect plaatje gesproken...

Lees meer

CMOS-pionier e2v introduceerde een low cost versie van haar high-performance CMOS-sensor. De nieuwe UNiiQA+ die deze sensor integreert combineert een nooit geziene scherpe prijs met excellente  beeldkwaliteit bij hoge snelheden. Een uniek resolutieconcept maakt hem flexibel inzetbaar en werkt extra kostenbesparend.

Lees meer

Bitflow blijft voorop lopen als het om Camera Link framegrabbers gaat. Op VISION 2014 toonde het bedrijf alweer de zesde generatievan haar populaire CL framgrabber: de Axion-CL. Uiteraard was ook de Cyton CXP CoaxPress aanwezig en werd de nieuwste SDK versie 5.90 getoond. 

Lees meer

IMPERX introduceert de 12 en 8 Megapixel Cheetah C4080 en C2880. Ze zijn ideaal voor Intelligente Transport Systemen (ITS), Aerial Imaging en elke andere toepassing waar het controleren van de lichtcondities onmogelijk is.

Lees meer

De visionmarkt is zeer dynamisch. Het is daarom essentieel voor een bedrijf als Imperx, een Amerikaanse producent van camera's en framegrabbers, om trends zo vroeg mogelijk te signaleren. Inspect interviewde daarom CEO Petko Dinev over wat ons allemaal staat te wachten.

Lees meer

IMPERX Bobcat 2.0 CCD-camera’s bieden meer functies en een betere resolutie en zijn beter dan ooit tevoren. Resolutie van VGA-29 MP verkrijgbaar in GigE Vision®, PoE, Camera Link®, CoaXPress en HD-SDI.

Lees meer