Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Phaer toont op Vision, Robotics & Mechatronics 2016 een aantal verfrissende noviteiten. 3D vision, hyperspectraal en diverse CMOS-ontwikkelingen bijvoorbeeld. Maar bovenal wil Phaer laten zien dat het een echte kennispartner is, die weet hoe je met een slimme combinatie van visiononderdelen snel tot grote resultaten kunt komen. Hiertoe wordt ook een nieuwe samenwerking met twee klinkende robotnamen gepresenteerd.

Lees meer

Vanaf vandaag zijn er drie nieuwe LED Light Units verkrijgbaar bij CCS Europe NV, namelijk de LAV-, PDM-, en LNIS-series. 

Lees meer

Niettegenstaande de grote belangstelling voor "3D" op de Phaer stand op Vision & Robotics 2013, werden veel nieuwe, innovatieve "2D" vision OEM-componenten geïntroduceerd en gedemon-streerd waar vision-expert bedrijven hun voordeel mee kunnen doen. Videoverslag

Lees meer

De TH serie is de nieuwe familie backlights van CCS. 'TH' is opvolger van de LDL-TP serie. De nieuwe TH backlights zullen standaard in de kleuren 'rood', 'blauw' en 'wit' beschikbaar zijn. Groen op aanvraag. Deze nieuwe serie is in een groot aantal formaten beschikbaar: van 27 x 27 mm tot 211 x 200 mm.

Lees meer

De kleuropname van een voorwerp is “waarheidsgetrouw” in de mate dat het voorwerp licht krijgt met een spectrum dat aansluit bij dat van ‘natuurlijk zonlicht’, naar inhoud en ‘spectrale energieverdeling’. De CCS CNR-110NW, gebruikt ‘natural white leds’ met een kleurtemperatuur van 5.000 K.

Lees meer