Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Kowa breidt de laatste jaren zijn aanbod steevast uit met zeer kwalitatieve lenzen voor industriële en machine visie toepassingen. Dat ze ook tegen een stootje kunnen, bewijzen ze met deze C-mount lens die kopje onder gaat.

Lees meer

Interface vanuit Mathwork Image Acquisition Toolbox™ industriële vision camera’s met een CoaXpress, Camera Link, LVDS, RS-422 en analoge interface: het is in een handomdraai geregeld met de nieuwe Bitflow PCIe framegrabbers

Lees meer

Met CoaXPress stuurt u seriële camera data tegen hoge snelheid naar uw framegrabbers. De snelheid? Super! Tot zesmaal sneller dan GigE. De kostprijs? Uiterst laag: u gebruikt de bestaande coax kabel infrastructuur om uw camera’s te interfacen.

Lees meer

10 jaar geleden lag  'FireWire' mee aan de basis van de 'grote' doorbraak van digitale industriële machine visie camera's.

Inmiddels verliezen IEEE1394 a en b snel terrein tegenover Gigabit Ethernet en USB 2.0 en 3.0.

Lees meer

De uEye software interfaces voor Nationl Instruments LabVIEW en Cognex' VisionPro ondersteunen 32 en 64 bit hardware systemen. Met deze optimalisering benutten de IDS drivers de volle kracht en mogelijkheden van moderne 64 bit hardware. U kan deze interfaces downloaden van de IDS website.

Lees meer