Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Phaer richt zich als leverancier van hoogwaardige vision componenten op OEM’s en ‘will be vision experts’ die serieus met vision aan de slag willen om te scoren in hun business. In een interview doet Koenraad Van De Veere uit de doeken hoe dit ook in 2017 het geval zal zijn. 

Lees meer

Photonfocus biedt een nieuwe software ontwikkel tool voor hyperspectrale toepassingen. Die vergemakkelijkt het genereren van hypercubes. Hyperspectral SDK ondersteund alle camera’s die gebruik maken van de 4x4 en 5x5 HSI matrixsensoren van IMEC (Leuven, België). De SDK beschikt over een wizard om de gebruikers door het kalibratieproces te leiden en voorbeeldcode om hen met de implementatie te helpen. 

Lees meer

Phaer toont op Vision, Robotics & Mechatronics 2016 een aantal verfrissende noviteiten. 3D vision, hyperspectraal en diverse CMOS-ontwikkelingen bijvoorbeeld. Maar bovenal wil Phaer laten zien dat het een echte kennispartner is, die weet hoe je met een slimme combinatie van visiononderdelen snel tot grote resultaten kunt komen. Hiertoe wordt ook een nieuwe samenwerking met twee klinkende robotnamen gepresenteerd.

Lees meer

Om 3D vision snel en rendabel in te zetten als robotbesturing, typisch voor het pikken en plaatsen van producten bent u bij Phaer aan het beste adres.

Met beroepfde componenten, kennis en expertise als 'ingrediënten', gerealiseerde cases als 'voorproevertje' en methodes als 'succesrecept ' is uw 3D robot vision oplossing veel dichterbij dan u denkt.

Lees meer

Photonfocus heeft een cameraserie ontwikkeld voor toepassingen met ultraweinig licht: de MV1-R1280 serie. In deze omstandigheden is het de ruis die bepalend is voor de prestatie van de camera. Het zijn de laatste ontwikkelingen in CMOS technologie die maken dat dit type sensor nu ook geschikt is voor ultralage lichtomstandigheden. 

Lees meer

Photonfocus heet haar website flink onder handen genomen. Niet alleen is hij voor wat betreft 'look & feel' weer helemaal bij de tijd, ook bevat hij nu de zeer handige CameraFinder. Met deze tool vindt de bezoeker snel de juiste camera voor zijn applicatie.

Lees meer

Photonfocus geeft haar lasertriangulatie portfolio een flinke boost.  De nieuwe robuuste en precieze 3D04 camera heeft een grotere sensor waardoor het hoogtebereik aanzienlijk toeneemt. Bovendien kan de gebruiker kiezen tussen twee verschillende encoderinterfaces.

 

Lees meer

Dat Photonfocus met haar sensoren en camera's het verschil maakt tussen scoren of 'afgaan' ontdekte u mogelijk reeds via onze succes stories of in een vision project. Op het WK in Brazilië waren ze de alziende ogen bij de doellijnbewaking. Goal ! Video nieuws bericht

Lees meer

Op veler verzoek vanuit de markt heeft Photonfocus een nieuwe lijn CMOS lijnscancamera's onwtikkeld die geschikt is voor een zeer groot aantal klanten en toepassingen. Doordat ze zijn uitgerust met de populaire 2MP beeldsensor van CMOSIS en unieke Photonfocus format- en lijnbufferingtechnologie, zijn de 6 camera's flexibeler en voordeliger dan tot nu toe verkrijgbare systemen. 

Lees meer

De kwaliteit en kracht van de nieuwe 2 megapixel e2v Cmos sensoren komen helemaal tot hun recht in de nieuwe Photonfocus MV1-D1600 camera. 1600x1200 lichtgevoelige pixels van 4.5µm leveren een verbluffende beeldkwaliteit op in kleur en mono. De GigE en cameralink interface leveren 60 fps in 10 bit af.

Lees meer