Research & Development

Op zoek naar specifieke ondersteuning in het kader van uw product-, systeem- of sensorontwerp? Phaer introduceert u graag bij een ervaren R&D-partner om:

  • Uw eigen vision-R&D-team aan te vullen met specialisten die jarenlange ontwikkel- en praktijkervaring hebben in onderstaande technologiegebieden
  • Een (voor-)onderzoek uit te voeren en/of een prototype te ontwikkelen in een van onderstaande technologiegebieden
  • Een visiecomponent of sensor op maat te ontwikkelen die één of meer van onderstaande technologieën combineert

R&D-technologiegebieden

  1. Licht en optica: berekenen, ontwikkelen en prototype realiseren van lenzenstelsels en objectieven voor beeldopname-, beeldprojectie-, scanner- en lasertoepassingen. De toepassing van aspherics en hologrammen.
  2. Optomechanica: ontwerpen, testen, ontwikkelen en prototype realiseren van mechanische assemblies ten behoeve van de industriële bevestiging van optische componenten (ook air- and space borne).
  3. Laser: ontwerpen, testen, ontwikkelen en prototype realiseren van lasermodules en -systemen voor visie-, snij- en beschriftingstoepassingen.
  4. Algoritmeontwikkeling: schrijven van algoritmiek op maat voor signaal- en beeldverwerking, op pc- en embedded platformen, van assembler tot hogere ontwikkelingstalen en -omgevingen.
  5. Optische meettechnieken, spectroscopie, fluorescence, multispectral imaging en image processing.
  6. Elektronische ontwikkeling: analoog, digitaal en FPGA (Altera/Xilinx).


Contacteer ons