Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Phaer richt zich als leverancier van hoogwaardige vision componenten op OEM’s en ‘will be vision experts’ die serieus met vision aan de slag willen om te scoren in hun business. In een interview doet Koenraad Van De Veere uit de doeken hoe dit ook in 2017 het geval zal zijn. 

Lees meer

iDS toonde op Vision 2016 diverse nieuwe camera's. Zo was er de zeer robuuste GigE uEye FA Camera in een IP65/67 behuizing en M12 connector. Ook heeft iDS een nieuwe industriele USB 3.1 Gen 1 cameraserie met USB Type-C connector. Ze zijn uitgerust met verschillende beeldsensoren zoals de 2MP IMX290, de 6MP IMX178 en de 3.2 MP IMX265 sensoren van Sony. Tot slot toonde iDS de tweede generatie GigE uEye CP.

Lees meer

Phaer toont op Vision, Robotics & Mechatronics 2016 een aantal verfrissende noviteiten. 3D vision, hyperspectraal en diverse CMOS-ontwikkelingen bijvoorbeeld. Maar bovenal wil Phaer laten zien dat het een echte kennispartner is, die weet hoe je met een slimme combinatie van visiononderdelen snel tot grote resultaten kunt komen. Hiertoe wordt ook een nieuwe samenwerking met twee klinkende robotnamen gepresenteerd.

Lees meer

Met nog 4 boeiende werkweken in het vooruitzicht voor kerst, maken wij u er graag attent op dat de levertermijn van o.a. iDS langer kan zijn dan gebruikelijk. Om uw levering in december te garanderen, nodigen wij u uit om uw bestellingen voor dit jaar ten laatste dinsdag 8 december door te geven. Als u een levering wenst in de eerste 2 weken van januari...

Lees meer

Verrijk de R&D toolbox van uw bedrijf. Geniet de volgende 5 werkdagen van een super R&D korting tot 40%, en doe u voordeel met een kleine investering in grootse producten. Immers: onbekend is onbemeind: gun uw bedrijf het gebruiksvoordeel en de referentie van de camera met de beste prestatie/prijsverhouding in de markt.

Lees meer

Ensenso integration partners en vision experts kregen op 13/10 een update over de nieuwe Ensenso driver en hardware (N30/N35). Mail phaer@phaer.eu voor uw kopij van de presentatie en de link naar de film van het webinar.

Lees meer

"Actieve stereovisie": Wat is het, waarom breekt het zo hard door en welke nieuwe kansen biedt het ?

Mail phaer@phaer.eu en ontvang uw kopij van de presentatie en de link naar de film van het webinar.

Lees meer

Om 3D vision snel en rendabel in te zetten als robotbesturing, typisch voor het pikken en plaatsen van producten bent u bij Phaer aan het beste adres.

Met beroepfde componenten, kennis en expertise als 'ingrediënten', gerealiseerde cases als 'voorproevertje' en methodes als 'succesrecept ' is uw 3D robot vision oplossing veel dichterbij dan u denkt.

Lees meer

iDS heeft deze zomer nog een highlight: de PYTHON 1300 met global shutter. Deze snelle CMOS sensor zal worden gebruikt in de volgende generatie industriële USB 3 uEye CP camera’s van iDS.

Lees meer

iDS komt  met een nieuwe UI-3590CP camera met AR1820HS rolling shutter CMOS sensor van Aptina. Deze camera heeft daarmee onderandere gedetailleerde Full HD video (1920 x 1080) met een frame rate van 90 fps aan boord.

Lees meer