Nieuws

Jaartal:

Componenten:

Merken:

Phaer toont op Vision, Robotics & Mechatronics 2016 een aantal verfrissende noviteiten. 3D vision, hyperspectraal en diverse CMOS-ontwikkelingen bijvoorbeeld. Maar bovenal wil Phaer laten zien dat het een echte kennispartner is, die weet hoe je met een slimme combinatie van visiononderdelen snel tot grote resultaten kunt komen. Hiertoe wordt ook een nieuwe samenwerking met twee klinkende robotnamen gepresenteerd.

Lees meer

3D vision & puntenwolkprocessing voor 2D vision bibliotheken ? Er bestaat een tool voor, die is bijzonder krachtig en gebruiksvriendelijk en noemt 3DExpress. 3D technologie pionier AQSense en ontwikkelaar van algoritmen voor "in line" puntenwolk scanning en verwerking, introduceert haar nieuwe 3D Express .

Lees meer

Niettegenstaande de grote belangstelling voor "3D" op de Phaer stand op Vision & Robotics 2013, werden veel nieuwe, innovatieve "2D" vision OEM-componenten geïntroduceerd en gedemon-streerd waar vision-expert bedrijven hun voordeel mee kunnen doen. Videoverslag

Lees meer

De industriële welvaart stimuleren, en zo een positieve bijdrage leveren aan de gemeenchap, door machines te laten zien als-geen-ander. Dat is waar Phaer als onderneming voor staat. Het volbrengen van onze bedrijfsmissie is op kruissnelheid. Wenst u ook voorsprong te nemen met visie, nieuwe markten te betreden en uw concurrenten het 'nazien' te geven ? Phaer is graag tot uw dienst.

Lees meer

Phaer demonstreert én toont u hoe - live: contacteer ons voor een afspraak in ons demo lab. Lees onze succes stories.

Uw 3D-visie van morgen, vandaag!

Lees meer

AQSENSE, specialist in 3D beeldverwerkingsoftware voor 'in-line' productinspectie, introduceert een sterk uitgebreide en verbeterde versie van haar SAL3D-bibliotheek. Ze bevat een reeks nieuwe modules voor kalibratie en voor geometrische berekeningen. Daarnaast zijn er een pak gebruikersverbeteringen waardoor u sneller en gemakkelijker uw 3D analyse resultaat bereikt. Download SAL3D en doe de test!

Lees meer